Hozzávalók (4 főre):
- 1 csomag K&K Family spenót
- 1 csomag K&K Family Cézár salátaöntet
- 4 db 15-20 dkg-os lazacsteak
- 1 db citrom
- 2 ek. olivaolaj
- 1 db avokádó
- só
- bors
A lazacok mindkét felét megsózzuk és egy szelet citrom mellett megpirítjuk olivaolajon. Ha elkészültek, a lazacokat papírra kiszedjük, és félretesszük.
A spenótot eközben olivaolajjal és citromlével összekeverjük és egy serpenyőben átforgatjuk.
Az avokádót felszeleteljük és összetörjük, majd elkeverjük a Cézár-öntettel. Az így készült krémmel megkenjük a tányérok alját, és a spenótot, valamint a lazacot is ráhalmozzuk.
Tálaláskor a tányérokat citromkarikával és félbevágott koktélparadicsomokkal díszíthetjük.