Hozzávalók (4 főre):

  • 1 csomag K&K Family Garden Friss salátakeverék
  • Fél csomag fusili tészta
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 evőkanál olivaolaj
  • 150 g chorizo kolbász (vagy bármilyen más kissé füstölt, inkább szárított kolbász)
  • 2 ek. mustár
  • 3 ek. fehér balzsamecet vagy fehér borecet
  • 1 db lime vagy citrom
  • 1 csomag mini mozzarella golyó
  • 10-15 db koktélparadicsom
  • bors

A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, és még forrón hozzákeverjük az olivaolajat, valamint a felaprított petrezselymet, majd félretesszük.
A chorizo kolbászt gyufa vastagságú csíkokra vágjuk, és forró serpenyőben chips állagúra pirítjuk.
A koktélparadicsomot félbevágjuk, és a mozzarellával összekeverjük.
A dresszinghez a mustárt elkeverjük 3-4 evőkanál olivaolajjal és a fehér balzsamecettel, végül sóval, borssal, valamint egy fél lime vagy citrom levével ízesítjük.
Tálaláskor alulra rakjuk a tésztát, erre helyezzük a chorizo chipset, majd a mozzarellás koktélparadicsomokat, és csak ezután takarjuk be salátával. Ha ez kész, minden adag tetejére rácsorgatunk 3-4 evőkanálnyit az ínycsiklandó mustáros dresszingből.