K&K Family » Pirított tepsis hurka burgonyával

Pirított tepsis hurka burgonyával

szept 29, 2014 0 Comments

Mézes-mustáros madársalátával

Hozzávalók 4 főre:

  • 600 g rizses hurka
  • 600 g burgonya
  • 1 dl olivaolaj
  • 1 cs K&K Family madársaláta
  • 2 cs K&K Family mézes-mustáros öntet
  • só, bors

A burgonyát sós vízben megfőzzük, még melegen meghámozzuk,és 1cm vastag szeletekre vágjuk. A rizses hurkát a bőrétől megfosztjuk, majd a serpenyőben felforrósított oliva olajban megpirítjuk, megforgatjuk. A burgonyát hozzádobjuk és még egy kicsit pirítjuk. A mézes-mustáros öntetet összekeverjük a madársalátával és a kitálalt hurkára halmozzuk.


×

Oldalunk cookie-kat ("sütiket") használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ itt