K&K Family » Lazac spenóttal

Lazac spenóttal

okt 9, 2015 0 Comments

Hozzávalók (4 főre):

1 csomag K&K Family spenót
1 csomag K&K Family Cézár salátaöntet
4 db 15-20 dkg-os lazacsteak
1 db citrom
2 ek. olivaolaj
1 db avokádó

bors

A lazacok mindkét felét megsózzuk és egy szelet citrom mellett megpirítjuk olivaolajon. Ha elkészültek, a lazacokat papírra kiszedjük, és félretesszük.
A spenótot eközben olivaolajjal és citromlével összekeverjük és egy serpenyőben átforgatjuk.
Az avokádót felszeleteljük és összetörjük, majd elkeverjük a Cézár-öntettel. Az így készült krémmel megkenjük a tányérok alját, és a spenótot, valamint a lazacot is ráhalmozzuk.
Tálaláskor a tányérokat citromkarikával és félbevágott koktélparadicsomokkal díszíthetjük.


×

Oldalunk cookie-kat ("sütiket") használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ itt