Hozzávalók (4 főre):

  • 1 csomag K&K Family spenót
  • 1 csomag K&K Family Cézár salátaöntet
  • 4 db 15-20 dkg-os lazacsteak
  • 1 db citrom
  • 2 ek. olivaolaj
  • 1 db avokádó
  • bors

A lazacok mindkét felét megsózzuk és egy szelet citrom mellett megpirítjuk olivaolajon. Ha elkészültek, a lazacokat papírra kiszedjük, és félretesszük.
A spenótot eközben olivaolajjal és citromlével összekeverjük és egy serpenyőben átforgatjuk.
Az avokádót felszeleteljük és összetörjük, majd elkeverjük a Cézár-öntettel. Az így készült krémmel megkenjük a tányérok alját, és a spenótot, valamint a lazacot is ráhalmozzuk.
Tálaláskor a tányérokat citromkarikával és félbevágott koktélparadicsomokkal díszíthetjük.