Hozzávalók:

  • 100 g K&K Family Active saláta
  • 60 g K&K Family rukkola
  • 8 db garnéla farok (16/20-as)
  • 6 dkg kókuszreszelék
  • 1 db tojás
  • 1 csipet só
  • 3 dl étolaj
  • 2 szál rozmaringág
  • 2 dl olívaolaj
  • 1 csipet bors
  • ½ evőkanál napraforgómag
  • 1 dkg parmezán
  • fél citrom

A megtisztított garnélát sózzuk, felvert tojásba, majd kókuszreszelékbe forgatjuk. Felszúrjuk egy rozmaringágra, majd felforrósított étolajban aranysárgára sütjük. A rukkola pestóhoz egy keverő edénybe tesszük a rukkolát, az olívaolajat, a napraforgómagot, a reszelt parmezánt, a sót, az őrölt borsot és botmixerrel egyneműsítjük. Az Active salátát tányérra helyezzük és a rukkola pestóval meglocsoljuk, a lecsöpögtetett garnélanyársat ráhelyezzük és citrommal tálaljuk.