Hozzávalók:
- 100 g K&K Family Active saláta
- 60 g K&K Family rukkola
- 8 db garnéla farok (16/20-as)
- 6 dkg kókuszreszelék
- 1 db tojás
- 1 csipet só
- 3 dl étolaj
- 2 szál rozmaringág
- 2 dl olívaolaj
- 1 csipet bors
- ½ evőkanál napraforgómag
- 1 dkg parmezán
- fél citrom
A megtisztított garnélát sózzuk, felvert tojásba, majd kókuszreszelékbe forgatjuk. Felszúrjuk egy rozmaringágra, majd felforrósított étolajban aranysárgára sütjük. A rukkola pestóhoz egy keverő edénybe tesszük a rukkolát, az olívaolajat, a napraforgómagot, a reszelt parmezánt, a sót, az őrölt borsot és botmixerrel egyneműsítjük. Az Active salátát tányérra helyezzük és a rukkola pestóval meglocsoljuk, a lecsöpögtetett garnélanyársat ráhelyezzük és citrommal tálaljuk.