K&K Family » Kókuszos garnéla, rukkola pestós Active salátával

Kókuszos garnéla, rukkola pestós Active salátával

jún 10, 2016 0 Comments

Hozzávalók:
100 g K&K Family Active saláta
60 g K&K Family rukkola
8 db garnéla farok (16/20-as)
6 dkg kókuszreszelék
1 db tojás
1 csipet só
3 dl étolaj
2 szál rozmaringág
2 dl olívaolaj
1 csipet bors
½ evőkanál napraforgómag
1 dkg parmezán
fél citrom

Elkészítés:
A megtisztított garnélát sózzuk, felvert tojásba, majd kókuszreszelékbe forgatjuk. Felszúrjuk egy rozmaringágra, majd felforrósított étolajban aranysárgára sütjük. A rukkola pestóhoz egy keverő edénybe tesszük a rukkolát, az olívaolajat, a napraforgómagot, a reszelt parmezánt, a sót, az őrölt borsot és botmixerrel egyneműsítjük. Az Active salátát tányérra helyezzük és a rukkola pestóval meglocsoljuk, a lecsöpögtetett garnélanyársat ráhelyezzük és citrommal tálaljuk.


×

Oldalunk cookie-kat ("sütiket") használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ itt