Hozzávalók:
- 100 g K&K Family Il Grande saláta
- 14 dkg borjúcomb
- 2 dl joghurt
- 2 csipet só, bors
- 1 csipet oregano
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 csipet római kömény
- 1 csipet őrölt koriander
- 1,5 dl étolaj
- 1 dl olívaolaj
- 2 db pita
A Tzaziki-hez:
- 1 db kígyóuborka
- 1 csipet só, őrölt bors
- 2 gerezd fokhagyma
- 2,5 dl joghurt
A borjúhúst felcsíkozzuk, sózzuk, borsozzuk. A joghurtba oregánót, zúzott fokhagymát, római köményt, koriandert keverünk, majd beletesszük a borjúhúsunkat is, és fél órát állni hagyjuk. Addig elkészítjük a tzazikit: a megmosott kígyóuborkát lereszeljük, sózzuk, borsozzuk. Hozzákeverjük a zúzott fokhagymát és a joghurtot, majd jól összekeverjük. A bepácolt húst forró serpenyőben megsütjük, tányérra tesszük és végül mellé halmozzuk az olívával ízesített salátát, a tzazikit, valamint a bemelegített pitát.