Hozzávalók (4 főre):

  • K&K Family Fortuna saláta mix 180 g
  • 4 db kész húspogácsa (lehet mirelit vagy friss darált húsból gyúrt is)
  • 100 g feta sajt
  • 16 szem koktélparadicsom
  • 1 fej hagyma
  • 32 szem olíva
  • 4 ek olívaolaj
  • Egy csipet oregánó

A húspogácsákat olívaolajon ízlés szerint átsütjük, majd ha elkészültek, egyforma szeletekre vágjuk őket. Amíg a húspogácsa pirul, felkarikázzuk a hagymát, és félbe vágjuk a koktélparadicsomokat. Ezután a K&K Family Fortuna salátát egy tálba öntjük, olívolajban átforgatjuk, és 4 külön tányérra halmozzuk. A salátaágyakra fektetjük a hússzeleteket, majd az egészet megtűzdeljük a koktélparadicsomokkal, a feta sajttal, a hagymakarikákkal és az olívabogyóval. Az elkészült görögtálakat végül oregánóval fűszerezzük.