K&K Family » Görögös húspogácsa, Fortuna salátával recept

Görögös húspogácsa, Fortuna salátával recept

júl 8, 2015 0 Comments

 

Hozzávalók (4 főre):

K&K Family Fortuna saláta mix 180 g
4 db kész húspogácsa (lehet mirelit vagy friss darált húsból gyúrt is)
100 g feta sajt
16 szem koktélparadicsom
1 fej hagyma
32 szem olíva
4 ek olívaolaj
Egy csipet oregánó

Elkészítés:

A húspogácsákat olívaolajon ízlés szerint átsütjük, majd ha elkészültek, egyforma szeletekre vágjuk őket. Amíg a húspogácsa pirul, felkarikázzuk a hagymát, és félbe vágjuk a koktélparadicsomokat. Ezután a K&K Family Fortuna salátát egy tálba öntjük, olívolajban átforgatjuk, és 4 külön tányérra halmozzuk. A salátaágyakra fektetjük a hússzeleteket, majd az egészet megtűzdeljük a koktélparadicsomokkal, a feta sajttal, a hagymakarikákkal és az olívabogyóval. Az elkészült görögtálakat végül oregánóval fűszerezzük.

 

 


×

Oldalunk cookie-kat ("sütiket") használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ itt