Pirított gombákkal koktélparadicsommal

Hozzávalók  4 főre:

  • 1 cs 500 g nocchi (burgonyanudli)
  • 2 cs K&K Family rukola
  • 200 g csiperkegomba vagy erdei gombák
  • 200 g koktélparadicsom
  • 2 dl olivaolaj
  • 50 g mandula
  • 50 g reszelt parmezán
  • fél citrom leve

A pestó-hoz az oliva olajat 1csomag rukolát, és a mandulát és a citrom levét össze turmixoljuk botmixerrel.

A gombát megmossuk, a koktélparadicsomot félbe vágjuk, a gnocchit megfőzzük. Egy serpenyőben megpirítjuk a gombákat, hozzátesszük a gnocchit, a koktélparadicsomot és legalább 4 ek rukolapestot, és könnyedén összeforgatjuk. Ha szükséges sózzuk, borsozzuk.