K&K Family » Céklás káposztasaláta marhafasírttal és rukkolával

Céklás káposztasaláta marhafasírttal és rukkolával

jún 4, 2015 0 Comments

Hozzávalók (4 főre):

1 csomag K&K Family által forgalmazott Serafino Rukkola
Fél kiló darált marhahús
50 g parmezán
1 fej hagyma
2 ek. olivaolaj

bors
1 kisebb fej fehérkáposzta
2 db cékla
1 db sárgarépa
1 db sárga sárgarépa
2 dl majonéz
3 ek. fehérbor ecet
2 ek porcukor
1 dl víz

Elkészítés:

Apróra összevágjuk a káposztát, lereszeljük a répákat és a céklát. Az összekevert zöldségekhez hozzátesszük a majonézt, a borecetet, a porcukrot és a kevés vizet, és alaposan elkeverjük, majd félretesszük.
A marhahúst összekeverjük a parmezánnal, sóval és borssal ízesítjük, majd ping-pong labda méretű gombócokat gyúrunk belőle. Az így keletkezett fasírtokat olivaolajon megpirítjuk.
Tálaláskor egy tányérra tesszük a káposztasalátát, mellé rakjuk a fasírtokat, majd az egészre friss K&K Family Rukkolát halmozunk.

 


×

Oldalunk cookie-kat ("sütiket") használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ itt