K&K Family » Bélszín steak salátaágyon

Bélszín steak salátaágyon

aug 5, 2015 0 Comments

Hozzávalók (4 főre):

A bélszínhez és a salátához:

2 csomag K&K Family To Go salátakeverék
1 kg érlelt bélszín
8 szelet kenyér
50 g vaj
12 db koktélparadicsom
olívaolaj
balzsamecet
kakukkfű

bors

A pestóhoz:

10 dkg friss bazsalikom
2 dl olívaolaj
8 dkg parmezán sajt
6 dkg mandula
4 gerezd fokhagyma

bors

A bélszínt forró olajos serpenyőben a kakukkfű mellett közepesen (vagy ízlés szerint) átsütjük. 5 percig pihenni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk, végül pedig felszeleteljük.
A pestóhoz a mandulát és a bazsalikomot turmixgépbe tesszük és összeaprítjuk. Ezután hozzáadjuk a parmezánt és a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk és újra átturmixoljuk. Az elkészült őrleményt ezután egy kis tálba tesszük, és olívaolajjal kenhetőre keverjük.
A kenyérszeleteket pirítóban vagy sütőben megpirítjuk.


×

Oldalunk cookie-kat ("sütiket") használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ itt