Hozzávalók (4 főre):

A bélszínhez és a salátához:

  • 2 csomag K&K Family To Go salátakeverék
  • 1 kg érlelt bélszín
  • 8 szelet kenyér
  • 50 g vaj
  • 12 db koktélparadicsom
  • olívaolaj
  • balzsamecet
  • kakukkfű
  • bors

A pestóhoz:

  • 10 dkg friss bazsalikom
  • 2 dl olívaolaj
  • 8 dkg parmezán sajt
  • 6 dkg mandula
  • 4 gerezd fokhagyma
  • bors

A bélszínt forró olajos serpenyőben a kakukkfű mellett közepesen (vagy ízlés szerint) átsütjük. 5 percig pihenni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk, végül pedig felszeleteljük.
A pestóhoz a mandulát és a bazsalikomot turmixgépbe tesszük és összeaprítjuk. Ezután hozzáadjuk a parmezánt és a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk és újra átturmixoljuk. Az elkészült őrleményt ezután egy kis tálba tesszük, és olívaolajjal kenhetőre keverjük.
A kenyérszeleteket pirítóban vagy sütőben megpirítjuk.